Malatya Tohma Köprüsü - Tohma Koprusu Nde Tarih Belli Oldu / Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Malatya Tohma Köprüsü - Tohma Koprusu Nde Tarih Belli Oldu / Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Malatya Tohma Köprüsü - Tohma Koprusu Nde Tarih Belli Oldu / Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.. Başlanan tohma köprüsü yapım projesi. Ak parti malatya i̇l başkanı bülent tüfenkci, malatya'yı yazıhan, hekimhan, arguvan ve arapgir ilçelerine ve karadeniz bölgesi'ne bağlayacak yeni tohma köprüsü'nün 2014 yılı yatırım programına. .başlanan ve proje bedeli 104 milyon lira olan yeni tohma köprüsünün yapımı tamamlandı. Jandarma ekipleri bölgede geniş önlem aldı. Tohma köprüsü haritası malatya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuşuyor. Tohma köprüsü 38.506100 enlem ve 38.240185 boylamda yer almaktadır. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. İşte cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde inşa edilen ve dünya mühendislik literatüründe önemli bir yer edinecek 517,5 metre uzunluğundaki tohma köprüsü tamamlandı.

8wd0flew7wne6m
8wd0flew7wne6m from emlakkulisi.com
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. Bugün malatya'ya yaptığımız tohma şehit gaffari güneş köprüsü de bu amaca yönelik örnek bir eserdir. Jandarma ekipleri bölgede geniş önlem aldı. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış törenine katılan cumhurbaşkanı erdoğan ''malatya ovası'nın iki yakasını birbirine bağlayan bu köprü bölge ulaşımının can damarlarından biridir. Haberin kapısı 95 views3 months ago. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak. Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi.

Malatya , yeşilyurt, beylerderesi tren köprüsü.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuşuyor. İşte cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları Malatya dilek kasabası hilan köyü. .başlanan ve proje bedeli 104 milyon lira olan yeni tohma köprüsünün yapımı tamamlandı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak. Bugün malatya'ya yaptığımız tohma şehit gaffari güneş köprüsü de bu amaca yönelik örnek bir eserdir. İşte cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Malatya , yeşilyurt, beylerderesi tren köprüsü. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Haberin kapısı 95 views3 months ago. Ak parti mkyk üyesi ve malatya milletvekili bülent tüfenkci, tohma köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 şubat'ta resmi açılışını yapacağız dedi.

Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi. Ak parti mkyk üyesi ve malatya milletvekili bülent tüfenkci, tohma köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 şubat'ta resmi açılışını yapacağız dedi. Tohma köprüsü bu köprü tohma çayı'nın karakaya barajı ile birleştiği bölgede yapılmıştır.aynı zamanda karayolu ve demiryolu köprüsüdür.malatya,hekimhan,sivas demiryolu ve karayolu. Tohma köprüsü 38.506100 enlem ve 38.240185 boylamda yer almaktadır. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak.

Milletvekili Calik Tan Tohma Koprusu Mujdesi Gundem Maldia Haber
Milletvekili Calik Tan Tohma Koprusu Mujdesi Gundem Maldia Haber from www.maldiahaber.com
Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Malatya , yeşilyurt, beylerderesi tren köprüsü. .başlanan ve proje bedeli 104 milyon lira olan yeni tohma köprüsünün yapımı tamamlandı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuşuyor. Ak parti malatya i̇l başkanı bülent tüfenkci, malatya'yı yazıhan, hekimhan, arguvan ve arapgir ilçelerine ve karadeniz bölgesi'ne bağlayacak yeni tohma köprüsü'nün 2014 yılı yatırım programına. Ak parti mkyk üyesi ve malatya milletvekili bülent tüfenkci, tohma köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 şubat'ta resmi açılışını yapacağız dedi. Başlanan tohma köprüsü yapım projesi. Tohma köprüsü bu köprü tohma çayı'nın karakaya barajı ile birleştiği bölgede yapılmıştır.aynı zamanda karayolu ve demiryolu köprüsüdür.malatya,hekimhan,sivas demiryolu ve karayolu.

Öte yandan tohma köprüsünde hiçbir cıvata kullanılmadı.

Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuşuyor. Ak parti mkyk üyesi ve malatya milletvekili bülent tüfenkci, tohma köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 şubat'ta resmi açılışını yapacağız dedi. Tohma köprüsü, sürücülere daha konforlu ulaşım imkanı ile yakıttan. Bedelle yapılan ve malatya için önemli bir yol güzergahı üzerinde yer alan tohma köprüsü'nün 6 şubat'ta. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak. Jandarma ekipleri bölgede geniş önlem aldı. Bugün malatya'ya yaptığımız tohma şehit gaffari güneş köprüsü de bu amaca yönelik örnek bir eserdir. İşte cumhurbaşkanı erdoğan'ın konuşmasından önemli satır başları Malatya dilek kasabası hilan köyü. Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi. Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak. Malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış törenine katılan cumhurbaşkanı erdoğan ''malatya ovası'nın iki yakasını birbirine bağlayan bu köprü bölge ulaşımının can damarlarından biridir. Bugün malatya'ya yaptığımız tohma şehit gaffari güneş köprüsü de bu amaca yönelik örnek bir eserdir. .başlanan ve proje bedeli 104 milyon lira olan yeni tohma köprüsünün yapımı tamamlandı.

Uzlem8o2urrtrm
Uzlem8o2urrtrm from malatyahaber.com
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, bugün malatya'daki tohma köprüsü'nü hizmete açacak. Jandarma ekipleri bölgede geniş önlem aldı. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak. Tohma köprüsü, sürücülere daha konforlu ulaşım imkanı ile yakıttan. Malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış törenine katılan cumhurbaşkanı erdoğan ''malatya ovası'nın iki yakasını birbirine bağlayan bu köprü bölge ulaşımının can damarlarından biridir. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Bugün malatya'ya yaptığımız tohma şehit gaffari güneş köprüsü de bu amaca yönelik örnek bir eserdir. Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi.

Malatya ile sivas arasındaki karakaya baraj gölü üzerinde, 1980'li yılların ikinci yarısında hizmete giren iki şeritli köprünün yanında inşa edilen 517,5 metre uzunluğundaki 2.tohma köprüsü yapım projesi.

Jandarma ekipleri bölgede geniş önlem aldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuşuyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan canlı bağlantıyla katıldığı malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış töreninde konuştu. Ak parti malatya i̇l başkanı bülent tüfenkci, malatya'yı yazıhan, hekimhan, arguvan ve arapgir ilçelerine ve karadeniz bölgesi'ne bağlayacak yeni tohma köprüsü'nün 2014 yılı yatırım programına. Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Dikkat çeken projeler içinde yer alan 86 milyon tl'lik ek tohma köprüsü inşaatında ise sona yaklaşılıyor. Tohma köprüsü, sürücülere daha konforlu ulaşım imkanı ile yakıttan. Ak parti mkyk üyesi ve malatya milletvekili bülent tüfenkci, tohma köprüsü'nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 şubat'ta resmi açılışını yapacağız dedi. Tohma köprüsü haritası malatya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Başlanan tohma köprüsü yapım projesi. Bedelle yapılan ve malatya için önemli bir yol güzergahı üzerinde yer alan tohma köprüsü'nün 6 şubat'ta. Malatya'daki tohma köprüsü'nün açılış törenine katılan cumhurbaşkanı erdoğan ''malatya ovası'nın iki yakasını birbirine bağlayan bu köprü bölge ulaşımının can damarlarından biridir. 195 ziyaretçi tarafından tohma köprüsü'de çekilen bütün 34fotoğrafa bak.

Tohma köprüsü başta malatya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun tohma köprüsü. Öte yandan tohma köprüsünde hiçbir cıvata kullanılmadı.